Wyszukiwarka

Rodzaj Obiektu
Firma
Nazwa projektu
Powierzchnia użytkowa od
do
Zaawansowane wyszukiwanie
Promocje
W krajobrazie na stoku
3490.00 zł
1900.00 zł
W krajobrazie na stoku
energooszczędny
Powierzchnia domu: 0.00 m2
Z tarasem na stoku
3490.00 zł
1900.00 zł
Z tarasem na stoku
energooszczędny
Powierzchnia domu: 0.00 m2

Każdy projekt może być dostosowany dokładnie do Twoich potrzeb. Zgoda na zmiany wydawana jest bezpłatnie. Zakres zmian możesz zgłosić podczas zamawiania projektu w polu uwagi.

Masz pytania? Zadzwoń
gsm 600 283 017
tel. 74 832 9014
Skype
Skontaktuj się z naszym Projektantem


Projekt budynku gastronomicznego z zapleczem noclegowym K-50, parterowy z poddaszem użytkowym, niepodpiwniczony.
Ogrzewanie: kotłownia gazowa na parterze. Podgrzewanie ciepłej wody użytkowej wspomagane przez instalację solarną.
Program: sala restauracyjna dla około 60 osób, kuchnia, zaplecze kuchenne, zaplecze sanitarne, zaplecze socjalne, zaplecze magazynowe, 2 pokoje jednoosobowe z aneksem kuchennym i łazienką na parterze,  11 pokoi dwuosobowych z łazienkami na poddaszu, 1 pokój czteroosobowy, 1 pokój dla osoby niepełnosprawnej, biuro, recepcja, kotłownia gazowa

ZAWARTOŚĆ PROJEKTU:
- projekt architektoniczny budowlany
- projekt konstrukcyjny budowlany
- projekt budowlany wewnętrznych instalacji sanitarnych (c.o, wod-kan, gaz, wentylacja mechaniczna kuchni, wentylacja nawiewno - wywiewna sali bankietowej, hydranty p.poż., instalacja solarna)
- projekt budowlany wewnętrznej instalacji elektrycznej oraz instalacji odgromowej (w tym m.in: p.poż. wyłączniki prądu, oświetlenie awaryjne)
- opinie rzeczoznawców: BHP, Sanepid, P.poż. dotyczące rozwiązań zastosowanych wewnątrz budynku
- kosztorys inwestorski budowlany z przedmiarem robót
- zestawienie materiałów budowlanych
- zestawienie elementów więźby dachowej
- zgoda na zmiany w projekcie
Wyłączna Opcja zakupu projektu - wpłata na konto bankowe.
parterowy z poddaszem użytkowym, tradycyjne, wolnostojący
Technologia wykonania:Z betonu komórkowego
Ocena:4.00
Rodzaj dachu:Dach dwuspadowy
Wysokość w kalenicy:9.26 m
Kąt nachylenia dachu:35 °
Wysokość pomieszczeń parteru:3.05 m
Powierzchnia użytkowa:610.90 m2
Powierzchnia zabudowy:381.10 m2
Kubatura:2752.00 m3
Liczba pokoi:49
Liczba łazienek na parterze:7
Liczba łazienek na poddaszu:13
Liczba kuchni:1
Termin realizacji zamówienia:5-9 dni.
Autor projektu:Ewa Ferfecka-Homola, Jaromir Mruk
Orientacyjny koszt budowy:Powyżej 500.000 zł
Kotłownia, Pomieszczenie gospodarcze
Projekt dostępny w wersji lustrzanej
Ocena użytkowników:
4.00
10800.00 Cena:
RZUTY K-50 Hotel z restauracją
Rzuty K-50 Hotel z restauracją
Rzuty K-50 Hotel z restauracją
PRZEKROJE K-50 Hotel z restauracją
Przekrój projektu K-50 Hotel z restauracją
wstecz ...
«   | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | . . . . | 112 |